• Gaziantep Escort
 • Shop erotikknett
  Layla - Gigli
  000004
  En virkelig heftig hi-tech vibrator, vanntett og designet spesielt med tanke på ditt G-punkt!
  Også kjent som Mrs. rabbit


  Pris:499,- 

  Info Bestill

  Tipset
  Dersom du opplever noen som selger sex eller tilbyr penger for sex, benytt ”rapporter til moderator” linken, slik at vi får fjernet vedkommende.
  Flere tips...
  Sagt om sex

  "Ah, yes, divorce, from the Latin word meaning to rip out a man's genitals through his wallet."

  Robin Williams

  Shop erotikknett
  Golden libido Active
  000005
  Ta en - to piller en time før sex, for økt potens og utholdenhet.
  Utviklet i Norge.

  Pris: 498,-

  Info Bestill
  Welcome, Guest
  Username: Password: Remember me

  TOPIC: fotfetisj

  fotfetisj 4 years 11 months ago #162329

  Hei alle sammen

  Helt ny her inne på forumet og lurer på en ting.

  Jeg har en helt syk fetisj for føtter, elsker å se på dem, ta på dem, lukte på dem, slikke på dem osv! Jeg har en venninne, som jeg ikke har noe seksuelt forhold til, som har utrolig vakre føtter. Tror dere at det ville ødelagt det forholdet vi har hvis jeg legger ut om denne fetisjen og spør om jeg eventuelt kan massere dem osv? Hun prater egentlig en del om fotfetisj, og tar godt vare på føttene sine
  The administrator has disabled public write access.

  Sv: fotfetisj 4 years 11 months ago #162330

  • trinety
  • trinety's Avatar
  • OFFLINE
  • Sex slave
  • Posts: 254
  • Thank you received: 26
  • Karma: 5
  Hvis hun allerede prater om fotfetisj på en positiv måte, så skulle det vell ikke være noe i veien for å åpne deg for henne. Kan jo være greit å ta det rolig og gå varsomt frem, smake litt på stemingen å se hvordan hun tar det. Hvis ting arter seg positivt kan man jo tilby fotmassage, for hvem elsker vell ikke det. Ivertfall starte lett derfra og se om ting kan utvikle seg. Bare husk å respektere hverandres ønsker og følelser. Håper på det beste (good-luck) (heel)
  The administrator has disabled public write access.

  Sv: fotfetisj 4 years 11 months ago #162352

  Er mye enig med Trinety over her. Hvis hun snakker en del om fotfetisjsme på en positiv måte så har du jo en åpning for å snakke med henne om dine følelser for føtter.

  Nå vet ikke jeg hva du legger i ordet fotfetisjsme, men hvis du bruker ordet i ordets rette betyding så tolker jeg det som at du blir seksuellt opphisset av dameføtter. Siden du skriver at du ikke har et seksuellt forhold til venninnen din er jo det noen å tenke på i så fall. Ved at du kan få seksuelle føleleser overfor henne om du får lov til å massere, slikke og lukte på føttene hennes. Fra egen livserfaring kan jeg si at om man får seksuelle følelser for noen som ser på deg som en venn vil det få konsekvenser for vennskapet. Ikke nødvendigvis negative konsekvenser, men vennskapet blir kanskje ikke helt det det var før disse følelsene dukket opp.
  The administrator has disabled public write access.
  Time to create page: 0.225 seconds
  Powered by Kunena Forum